Tijd voor de eindsprint!

01-06-2022 | 16:30

Lieve donateurs, 

Met nog 2 dagen op de teller staan we op 74% van het doelbedrag… Geweldig, maar het is dus tijd voor een keiharde eindsprint! We zijn er bijna, help jij ons met de laatste 28% door deze campagne op je social media en via Whatsapp te delen?

Voor deze laatste week hebben we nog een mooie loterij tegenprestatie toegevoegd: bij een donatie van €100 maak je kans om een dagdeel mee te lopen met een verzorger in het ARTIS-Park. In het Groote Museum ervaar je de verbinding tussen alles wat leeft, en ARTIS-verzorgers Maartje en Job kunnen deze verbinding in het ARTIS-Park extra toelichten door hun kennis te delen over de dieren waar ze voor zorgen!



Jullie blijven ons verblijden met mooie reacties:

“Ik vind het mooi wanneer zo'n oud gebouw weer opgeknapt wordt en weer een echte functie kan vervullen. Dan moeten natuurlijk wel alle benodigdheden aanwezig zijn.”

“Het Groote Museum is een echte winst en heel verrassend - voor iedereen. Je kunt niet alleen nieuwe ervaringen en inzichten in het leven opdoen maar zelfs met een geluksgevoel naar huis gaan :-)”

“Amsterdam verdient zo een prachtig vernieuwd initiatief in en van Artis. Laten wij samen er voor zorgen dat zo iets moois blijvend is.”

 

Samen naar de 100%!

Hartelijke groet, 

Iedereen bij ARTIS en het Groote Museum